Web Ontwikkeling

Onder onze klanten vind je kleine zelfstandigen en grote internationale bedrijven. We proberen onze klanten te soigneren door betaalbare, moderne, goed werkende en scorende websites te maken. We verzorgen het volledige plaatje.

Websites van NetB

Onze websites zijn snel, geöptimaliseerd voor Google en zorgen voor leads.

Responsieve website

Responsiviteit is een must voor elke website. NetB maakt enkel websites die er goed uitzien op elke schermgrootte en op elk apparaat. Dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring én een hogere notering in de Google zoekresultaten.

Geöptimaliseerd voor snelheid

We maken gebruik van technieken als minification, caching, deferred loading, lazy loading, adaptive image sizing, CDN, … Allemaal om het onderste uit de kan te halen en de websites van onze klanten supersnel te laten laden.

SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

Naast de snelheidsoptimalisaties zorgen we er ook voor dat uw site de teksten en tags bevat die Google wil zien om goed te kunnen scoren voor uw gewenste zoekwoorden. We begeleiden onze klanten bij het selecteren van zoekwoorden en schrijven van teksten. Of we brengen hen in contact met tekstschrijvers. Voor klanten die meer willen, helpen we ook met link buiding.

Mooie designs

We zijn geen creatieve geniën, maar met onze moderne tools kunnen we toch mooie sites maken. Voor klanten die dat beetje meer willen, doen we een beroep op onze grafische partner of crowd sourcing.

WordPress & Laravel

We werken met WordPress voor de typische websites en Laravel voor maatwerk. Beide zijn open source, goed ondersteund en erg populair, wat ons toelaat om snel een kwalitatieve oplossing te bouwen, zonder het wiel telkens opnieuw te moeten uitvinden. PHP is onze taal.

Eigen webhosting

Voor de meeste klanten verzorgen wij ook de hosting, op servers in eigen beheer. Dit laat ons toe om de beste service aan te bieden: dagelijkse backups, optimale snelheid, weinig tot geen downtime en regelmatige updates.

Maak een afspraak

Wil je eens babbelen over je ideeën? Doen we graag. Zelfs als het niets wordt: wij babbelen graag over websites en online projecten.