Performance Marketing

Dit draait allemaal om kliks, leads en sales. We verbinden eindgebruikers van sociale media en zoekmachines met bedrijven die meer klanten willen en daar een commissie op willen betalen. Typische betalen wij voor de kliks en proberen er meer aan te verdienen dan wat we uitgeven.

Van klik tot conversie

Branding is niet ons ding. We gaan voor direct resultaat in de vorm van leads en sales.

Betalend adverteren

Jarenlang hebben we op Facebook geadverteerd voor onze klanten, maar de laatste jaren is dit erg moeilijk geworden. Tegenwoordig zijn onze pijlen op TikTok gericht, met variabel succes. We hebben ook enkele campagnes actief op Google, voor eigen projecten en voor klanten.

Conversion Tracking & Optimalisatie

We analyseren de statistieken en proberen door continue verbeteringen te komen tot een winstgevende campagne. Daarna draaien we de kraan verder open en schalen we zo ver als mogelijk.

Consultancy

We helpen onze klanten bij het bepalen van hun strategie. Door onze jarenlange ervaring weten we goed welke verkeersbronnen het best bij een website passen en hoe we het maximale er uit kunnen halen.

Maak een afspraak

Wil je eens babbelen over je ideeën? Doen we graag. Zelfs als het niets wordt: wij babbelen graag over websites en online projecten.