SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

SEO, Search Engine Optimization of Zoekmachine Optimalisatie zorgt voor een hogere notering in de Google zoekresultaten. En bijgevolg voor meer zichtbaarheid, leads en omzet. Wij volgen de snel evoluerende SEO-wereld op de voet en begeleiden onze klanten om het meeste uit hun site te halen.

Scoor hoger in Google

NetB maakt websites waarbij de basis goed genoeg is om bovenaan in Google te kunnen staan. Klanten met interesse in SEO begeleiden we om het maximale eruit te halen. Dit is altijd een project voor de lange termijn. SEO bestaat voor ons uit 3 pijlers die we hieronder toelichten.

Techniek en snelheid

Een website moet snel laden en technisch goed in elkaar zitten. We optimaliseren voor snelheid en we gebruiken de juiste tags en technieken voor een vlotte indexering door Google.

Inhoud

Goede inhoud is misschien wel de belangrijkste factor om goed te scoren in Google. Als een site aanbiedt wat de bezoeker wil zien, zal Google de site belonen. We begeleiden onze klanten bij het schrijven van deze inhoud of brengen hen in contact met tekstschrijvers.

Link Building

Met interne links en links van buitenaf zorgen we ervoor dat de site beter en beter scoort. We helpen bij het maken van de interne links. Voor de links van buitenaf zijn er veel verschillende mogelijkheden waar we hier niet verder op ingaan. De concurrentie leest mee 😊

NetB’s eigen websites

Wanneer het werk voor onze klanten klaar is en er tijd over is, dan werken we aan eigen websites. Deze genereren passieve inkomsten in de vorm van commissies op leads en sales voor klanten en partners. Deze sites vallen onder de ‘SEO pijler’ omdat de focus hier vooral ligt op het hoog scoren in Google. Het fijne hieraan is dat we geen grote druk voelen om constant nieuwe klanten aan te trekken. Als er geen werk is, werken we met plezier aan deze sites.

Maak een afspraak

Wil je eens babbelen over je ideeën? Doen we graag. Zelfs als het niets wordt: wij babbelen graag over websites en online projecten.